Conscious Hotel

  Vlak bij de luchthaven, op 20km afstand van het Van Gogh en Stedelijk museum ligt een milieuvriendelijk museum. Op ongeveer 15 kilometer afstand van dit hotel ligt het olympisch stadion en het World Fashion Centre.

   

   

  Milieuvriendelijk

  Het Conscious hotel streeft ernaar zo milieuvriendelijk als mogelijk te zijn. De gasten zijn vrij in hun doen in het hotel, het doel van het hotel is niet om de gasten ergens toe te dwingen of aandacht te trekken voor bedreigde diersoorten of iets dergelijks. Het hotel wilt alleen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn, alle energie is duurzaam, tafels zijn van gerecycled plastic en zo zijn er nog veel meer dingen die het hotel op een milieuvriendelijke manier heeft doorgevoerd in het hele hotel. Het hotel heeft ook een ‘groene’ maar toch stijlvolle uitstraling, zo luid dan ook hun motto: goed doen kan gedaan worden terwijl je er ook goed uit ziet.

  Bron:https://www.conscioushotels.com/hotels/museum-square

   

  Voorzieningen

  Dit hotel heeft verschillende voorzieningen om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Als u van sporten of zwemmen houdt kan dat in het binnenzwembad en fitnesscentrum van dit hotel. Daarnaast heeft dit hotel ook een bar/lounge en een restaurant waar u lekker kan eten/drinken. In alle gemeenschappelijke ruimtes van dit hotel kunt u gebruik maken van gratis wifi en er is een stomerij/wasserijservice. De receptie van het hotel is 24 uur geopend om de gasten op elk moment van de dag te kunnen helpen waar nodig.

  Elke kamer heeft standaard een koelkast, koffie/thee apparaat, een lcd-televisie, een douche, gratis wifi en een kluis. Uitgebreidere kamers hebben meerdere voorzieningen.

  Bron: http://grownuptravelguide.com/hotel-review-conscious-hotel-museum-square-amsterdam-the-netherlands