Vrije Tijd Tips

  Auto huren in Noord-Holland

  Heb je tijdelijk een auto nodig voor een verhuizing of korte reis? Bert Jonk Autoverhuur in Noord-Holland levert auto’s voor korte verhuurperiodes en zakelijke shortlease.

  Kleurspecialist Amsterdam

  Bent u toe aan iets nieuws voor u haar? Kom dan naar LysandroCicilia, de beste kleurspecialist in Amsterdam . Daar zorgen we terwijl u geniet van een kop koffie voor een fantastische nieuwe coupe.

  Wijncursus

  Op zoek naar een leuke activiteit in Amsterdam? Probeer eens een wijncursus! Leer in korte tijd verschillende rode en witte wijnen waarderen. Je kunt ook een wijncursus voor gevorderden doen.

  Fietsen met kleine kinderen

  Amsterdam is een hele drukke stad, waar je het reizen per fiets over het algemeen het makkelijkste en goedkoopste is. bakfietsen van Free Wheely Fietsenwinkels helpen je om eenvoudig en veilig met je kinderen door Amsterdam te fietsen. Ga eens langs bij de winkel in Amsterdam, of bestel je fiets via de webshop.

  Scooterwinkel in Amsterdam

  In Amsterdam verplaats je jezelf natuurlijk het makkelijkst per scooter. Een scooter kopen is in deze stad dan ook zeker in aanrader. Kijk hiervoor eens bij Amsterdam’s Scootercity.

  Heftruckcertificaat in amsterdam

  Wil jij een heftruckcertificaat in Amsterdam halen? Op amsterdam-ts.nl kan je verschillende mogelijkheden vinden om een heftruckcertificaat te behalen

  Brandwacht

  S2N biedt repressieve brandwacht aan. Dit wil zeggen dat onze brandwachten minimaal in het bezit zijn van een Rijksdiploma manschap en medisch gekeurd zijn.

  Mooie kantoormeubels

  Wil je een bureau of bureaustoel kopen in Amsterdam? Desko levert kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen.

  Beveiliging van winkels en bouwprojecten

  Voor professionele bedrijfsbeveiliging in Amsterdam kun je bij Dutch Crowd Security terecht. Zij bieden beveiligers voor ieder evenement, iedere winkel en iedere bouwplaats.

  Heerlijk barbecuevlees

  Een bavette kopen kan eenvoudig online bij de Internet Slagerij. Echt een aanrader voor op de barbecue.

  Vespa onderdelen

  Bestel Vespa onderdelen eenvoudig online. Je hebt ze de volgende werkdag al in huis.

  Internationale verhuizingen

  Laat je bij een internationale verhuizing compleet ontzorgen door AA Verhuizers. Dit is het verhuisbedrijf voor verhuizingen van of naar het buitenland.

  Goede scooter kopen

  Scooterspot scooterwinkel Amsterdam levert scooters van topkwaliteit. Zo vind je hier onder andere scooters van Vespa, Kymco en andere A-merken.

  Testament vastleggen

  Laat je levenstestament vastleggen bij Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam. Op deze manier weet je zeker dat financiële en persoonlijke zaken goed geregeld zijn als je dit zelf niet meer kunt.

  Spoedloodgieter in de hele stad

  De specialisten van SOS Snelservice rijden de hele dag door Amsterdam om zo snel mogelijk bij u te zijn indien nodig. Met een volledig uitgeruste auto zijn de loodgieters in Amsterdam direct in staat om te helpen bij uw probleem.

  Goede scooter kopen

  Scooterspot scooterwinkel Amsterdam levert scooters van topkwaliteit. Zo vind je hier onder andere scooters van Vespa, Kymco en andere A-merken.

  Fietsenwinkel in Amsterdam

  Een Elektrische fiets kopen doe je natuurlijk bij Urban E-Bikes. Als fietsenwinkel beschikken zij over een zeer uitgebreid assortiment met elektrische fietsen.

  Leer deze moeilijke danstechniek

  Goed trainen en een sexy danstechniek leren? Dan moet je zij bij deze workshop paaldansen.

  Verse koffiebonen

  Koop de verste koffiebonen nu bij Boot. Online koffiebonen kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

  Tijdelijke kassa nodig?

  Bij kassahuur.nl kunt u een kassa huren voor weinig.

  Zoekt je want spannend om te doen met vrienden?

  Een vriendin gaat trouwen en jullie willen wat leuks doen? workshop burlesque is misschien wat voor jullie.

  Twerken geblazen

  Altijd al willen weten hoe je nou echt moet twerken? Volg deze workshop twerken met je vriendinnen!

  Cosmetisch kliniek

  Dokter Frodo is een cosmetisch kliniek in Amsterdam waar je terecht kunt voor onder meer behandelingen met botox en fillers. Na een consult krijg je een transparant advies waarbij het te verwachten eindresultaat eerlijk wordt verteld.

  iPhone reparaties voor Amsterdam e.o.

  Laat je perrongeluk je telefoon kapot vallen? Je kunt je iphone laten repareren in Amsterdam zuidoost bij SmartProFix. In de winkel vervangen ze eenvoudig een scherm met een barst of een kapotte accu.

  Tandheelkundige tips

  Er zijn diverse tandartsen in Amsterdam en omstreken die we graag even wat extra aandacht geven, waaronder Operatandarts.

  Boat rental Amsterdam

  Do you want the best experience of our capital city? Boat rental Amsterdam is your best choice. The best views of Amsterdam are guaranteed.

  Slotenmaker in Amsterdam

  Amsterdam is een veilige stad om te wonen en recreeren. Echter, zoals in elke stad is het beveiligen van je woning een vereiste om inbraken te voorkomen. Laat daarom door slotenmaker Amsterdam je woning checken op onveiligheden en neem voorzorgsmaatregelen.

  Vleesrestaurant in Amsterdam

  Lunchroom in de Pijp

  In Amsterdam stroomt het over van gezellige tentjes waar je iets kunt eten. Maar als je echt een unieke ervaring wilt, dan is Lunchroom de Pijp Altijd verse producten en heerlijke ontbijtjes en lunches.

  Pak nu je kans!

  Pak je kans en woon volgende maand in Spanje. Een huis kopen in Alicante is ook een heel leuk idee!

  Vakantiewoning in Noord-Holland kopen

  Wil je graag investeren in een vakantiewoning in Noord-Holland? Schakel recreatie-direct.nl in voor advies op maat. Met een uitgebreid woningaanbod en veel expertise zijn ze dé specialisten in recreatiewoningen.