‘Camperen’ in Amsterdam

    Wilt u Amsterdam eens op een heel andere manier ontdekken? Overweeg dan met een camper naar de hoofdstad te reizen. Hoewel u bij kamperen wellicht niet direct aan een stedentrip denkt, zijn er diverse leuke opties in en rondom Amsterdam. Zo is er vlakbij het gratis pontje aan het IJ in Amsterdam Noord een camperplaats met 100 plaatsen waar u in uw camper kunt overnachten. Zo kunt u heel goedkoop genieten van hartje Amsterdam. Of denk eens aan camping Zeeburg op 3 km van het centrum. Een kleinschalige camping met alle voorzieningen die u nodig heeft.

    Misschien heeft u de uitspraak wel eens gehoord: “Zodra u in een camper start, begint uw vakantie.” En zo is het precies! Reizen in een camper geeft een uniek gevoel van vrijheid en luxe. Het rijdt heerlijk, u kunt stoppen waar u wilt en letterlijk en figuurlijk stilstaan bij alle mooie plekken die u onderweg tegenkomt.

    Heeft u zelf geen camper en wilt u een camper huren? Dat kan op verschillende locaties in heel Nederland via camperbedrijf Noorderzon Campers. Noorderzon Campers heeft een showroom in Wolvega, op de grens van Overijssel en Friesland. Vanuit die locatie worden ongeveer vijftig campers verhuurd. Daarnaast zijn er diverse andere locaties in Nederland waar u een camper van Noorderzon Campers kunt huren, waaronder in Noord-Holland. De campers van Noorderzon zijn jong, betrouwbaar en goed onderhouden. De medewerkers van Noorderzon Campers houden van kampeerauto’s en brengen die liefde graag op u over!

    Dus wilt u Amsterdam op een unieke manier beleven? Probeer eens een overnachting in een kampeerauto. ’s Ochtends als de Amsterdammers ontwaken dan draait u de luifel uit, zet een kopje koffie en geniet u rustig van het uitzicht op het IJ vanaf uw plekje direct naast de NDSM-werf. Uw fietsen neemt u eenvoudig mee achterop de camper en zo kunt u, via het pontje, zo naar de Dam, het Rijksmuseum of het Vondelpark fietsen. Een unieke kampeerervaring!

    Categories: Geen categorie